Username *
Password *
Remember Me

Mama Market je online platforma na kojoj kreativne mame nude svoje ručno rađene proizvode za djecu. Igračke, dječji mini šatori za igru, dječje papučice od prirodne kože, platnene pelene i haljinice raznih dezena i boja, marame za dojenje, nosiljke za bebe, jastuci za novorođenčad, gnijezda za bebe, personalizirani i jedinstveno kreirani natpisi za automobile, personalizirani kartografski proizvodi te podbradci za bebe samo su dio originalne ponude proizvoda za one najmanje kreirane s majčinskom ljubavlju i pažnjom.

Ivana Fakin i Tajana Knez

- Nit vodilja pri kreiranju ove internetske platforme bila je okupiti žene, majke i poduzetnice koje s ljubavlju stvaraju proizvode za bebe, djecu i majke te ih udružiti kako bismo njihove prekrasne proizvode učinile dostupnijima kupcima. Mama Market vodi se sloganom „Zajedno smo jači“, a on proizlazi iz vjere koju imamo u proizvode naših članica u koje je utkana sva njihova majčinska ljubav i pažnja. Kad se to umnoži dobivamo snažnu platformu s kvalitetnim, eko osviještenim i ručno izrađenim domaćim proizvodima. Moja partnerica Ivana Fakin i ja smo ponosne na prve članice Mama Marketa koje stoje iza brendova ADT- Art design by Tamara, KK fabrics&creations, MOM design, Cedulja, Oblutak mi priča, Baby Leka, Freda carriers, Sweet Stitches, Plan 360 te Bajka. Mnogi stvaraju divne proizvode za naše najmlađe i mi ih pozivamo da nam se pridruže kako bi njihov rad uspješno približili svim majkama, očevima, bakama i djedovima, tetama i stričevima, ma svima koji žele za one najmlađe nešto drugačije i nešto stvoreno ručno, nešto domaće stvarano s ljubavlju - rekla je Tajana Knez, osnivačica Mama Marketa.

 

 Ivana Fakin i Tajana Knez

Projekt su pokrenule dvije mame - Tajana Knez i Ivana Fakin, vlasnicom Essenta agencije. Osnovna ideja ove platforme, kako objašnjavaju, jest na jednom mjestu okupiti male proizvođače koji proizvode kvalitetne artikle za djecu kao hobi ili im je to osnovni posao.