Username *
Password *
Remember Me

Douglas parfumerije otvorile su fenomenalan prostor u sklopu logističkog centra za webshop, u kojemu polaznice i edukatori mogu saznati sve o brendovima, proizvodima i ostalim beauty poslasticama. 

Adrijana Bokan izvršna direktorica Douglas parfumerija

Na otvorenju je predstavljeno i novo web skladište s većim prostornim kapacitetom i najnovija pogodnost za kupce – pick up station, mjesto na kojemu kupci u istom danu mogu naručiti i preuzeti svoj paketić. Uz sve navedeno, preostaje nam još samo vidjeti s kojim odličnim novostima i trendovima će nas u budućnosti iznenaditi Douglas parfumerije. 

Adrijana Bokan izvršna direktorica Douglas parfumerija

Zamišljena kao mjesto na kojem će djelatnicima Douglas parfumerija biti omogućena još bolja i opsežnija edukacija od strane stručnjaka, akademija je posebna iz više razloga. Jedan dio akademije dizajniran je poput parfumerije te se u njemu nalaze razni make up brendovi, mirisi i proizvodi za njegu lica i tijela kako bi se u poznatom okruženju djelatnike učilo svemu što trebaju znati o brendovima prisutnim u poslovnici i kako na najbolji način navedeno prezentirati kupcu. U takvom ambijentu, edukacije će držati brojni stručnjaci i treneri svjetski poznatih brendova dostupnih u Douglasu, a sve s ciljem dijeljenja praktičnog znanja o proizvodima, novitetima i trendovima na tržištu koje će djelatnici moći lakše primijeniti u poslu te uz ulogu prodavača imati i ulogu beauty savjetnika kojemu se kupci mogu obratiti s povjerenjem.

Adrijana Bokan izvršna direktorica Douglas parfumerija

- U proteklih 12 godina poslovanja, Douglas parfumerije imale su posebnu misiju – omogućiti kupcima da se osjećaju posebno uz nas i kod nas. Zadovoljstvo kupaca oduvijek je bila naša motivacija za rast i razvoj, stoga smo neprestano bili usmjereni na unaprjeđenje poslovanja i pružanje stručne usluge od strane naših djelatnika. Otvaranjem Douglas akademije i pružanjem odgovarajuće edukacije našim djelatnicima osiguravamo da su naši kupci u pravim rukama. Želja nam je biti omiljeno beauty odredište poznato ne samo po kvalitetnim proizvodima, nego i po najboljim savjetima - izjavila je na otvorenju Adrijana Bokan, izvršna direktorica Douglas parfumerija.

 Adrijana Bokan izvršna direktorica Douglas parfumerijaAdrijana Bokan izvršna direktorica Douglas parfumerijaAdrijana Bokan izvršna direktorica Douglas parfumerija

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location