Username *
Password *
Remember Me

Od 20. listopada ove godine do 1. siječnja 2013. u Muzeju suvremene umjetnosti u Novom Zagrebu možete pogledati izložbu " Ideologija ljepote" jednog od najboljih svjetskih produkt dizajnera današnjice - Karima Rashida.

2
Sustainable home / DuPont / Corian by Karim Rashid

Ovaj talentirani, inovativni Egipćanin još jednom dolazi u Zagreb na poziv novinarke i organizatorice kulturnih događanja, Sanje Muzaferije, a kustosi izložbe su Tihomir Milovac i Dr. Albrecht Bangert. Karim je poznat po bojama, oblom dizajnu i svestranoj upotrebljivosti predmeta koje osmišljava. Potpisuje dizajn brojnih javnih i privatnih prostora, modnih dodataka, zaljubljen je u ružičastu i neon nijanse, te je realizirao sveukupno oko 3000 projekata.

karim rashid

Može se pohvaliti sa oko 300 svjetskih nagrada, što je uistinu impozantna brojka. Njegova estetika pomiče granice dizajna i tehnologije u svakodnevnom životu, pa je njegova izložba jedno od događanja koje će uistinu obogatiti kulturnu ponudu grada Zagreba i Hrvatske ove jeseni. Karim će tijekom boravka u Zagrebu održati i predavanje u sklopu Dana Orisa (20. i 21. listopada 2012., koncertna dvorana Vatroslav Lisinski).

3dragonfly chair
Fotelja Dragonfly koja preklapanjem postaje stolac

egorenje kuhinja
Kuhinja Gorenje by Karim Rashid

interijerkarim-rashid-watch
Kolekcija ručnih satova za kuću Alessi

slusalice

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

meni je onaj prvi naslonjač fantastičan, oćem i ja takav

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location