Username *
Password *
Remember Me

Crna kao vječna baza svih trendova, modna kameleonka i kraljica stilova našla se sinoć na pisti stare zagrebačke tvornice Gredelj kao glavna promotorica nosivih opcija za sljedeće ljeto.

open

Ogi Antunac i Zoran Mrvoš predstavili su, u ime vlastitog modnog branda Link, casual kreacije koje prate njihovu jednostavnu estetiku: smireni gothic opisan ne-bojama, te tu i tamo pokojom nijansom, poput osunčane žute. Bijela košulja, crne majice na tregere i udobne hlače njihovi su prijedlozi za sljedeće ljeto, no tu priča ne staje. Oni su svoje krojeve nadogradili crtarijama paukova i detaljima od tila i kože, koji kolekciju čine snažnijom i na neki način moćnijom…

LINK 5LINK 19LINKLINK 13333

 

Ana Marija Ricov izuzetno poštuje tribal stil, no prevodi ga na jezik stilske ženstvenosti. Tu su haljine lepršavog kroja, apstraktni uzorak u nijansama i motivima prirode, udobne tunike… Ljeto je kao stvoreno za slojevite majice s perforacijama koje dopuštaju jednu atraktivnu igru materijala, ali i za veliki nakit koji naglašava neodoljivi glamur te divne tople sezone.

ricov 0ricov 2ricov 3ricov 4ricov 6111111