Username *
Password *
Remember Me

Sivi krojevi ravnih linija podsjećali su na vizuru (z)grada, dok su žućkasti pravokutni detalji u misli prizivali male prozore pune života. Iako je Marinina kolekcija imala sasvim urbani i pozitivan moment, predstavljena je u „gradu duhova“, u staroj zagrebačkoj tvornici Gredelj koja je, sasvim sigurno, na kraju svog ciklusa i njezini prozori više ne svijetle.

OPEN

Zato je tu moda da, barem nakratko, u tri dana, ovim sivim, nepokošenim površinama podari barem mrvu glamura. Za početak, kolekciju je predstavila Marina Obradović: i to kreacije posvećene odijelima i oblicima koji tvore taj klasičan odjevni predmet. Bilo je to sinoć, na otvorenju manifestacije Fashion.hr. U apokaliptičnom ambijentu, predstavljene su haljine, hlače i košulje u sivim nijansama, osvježene žutom i pariško plavom.

Element kravate odvojen je od svog originalnog mjesta prebivališta i smješten na rame, struk i ostala neočekivana mjesta, a ovim krojačkim potezima dizajnerica je naglasila ženstveni aspekt klasično muškog modnog elementa. U kolekciji je, naravno, zastupljena i sasvim suprotna strana: lepršave tkanine letjele su na haljinama i košuljama, dajući cijeloj liniji modela jednu mekšu notu, pošto je sivilo, očito, u kolekciji za sljedeće ljeto dobilo glavnu ulogu.

234IMG 4550IMG 4609IMG 4626IMG 4640IMG 4679IMG 4702IMG 4739IMG 4788IMG 4796IMG 4815IMG 4857IMG 4881IMG 4916

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location