Username *
Password *
Remember Me

Legendarna zagrebačka urarska adresa u Vlaškoj 13 dobila je makeover nakon pola stoljeća - Dean Franić i Saša Šekoranja preuredili su salon satova Marli i skombinirali moderne linije, drvo i metal.

Marli salon Interijer Studio Franic Sekoranja 2

- Reducirana i luksuzna paleta materijala nadopunjuje se malim kolekcijama knjiga, slika i dekorativnih predmeta koji su i izborom pomalo neočekivani i neuobičajeni za slične prostore te kao cjelina tvore dom za sve obožavatelje dobrog dizajna – istaknuli su Franić i Šekoranja. Obitelj Marinović vodi urarski bizniz već tri generacije te su poznati po odabranoj ponudi luksuznih satova raznih brendova.

Marli salon Interijer Studio Franic Sekoranja 2


U stilu evropskih butika, Marli je uz vizualnu komponentu donio i onu olfaktornu – sada njihov prostor ima i custom made miris. U suradnji s poznatim stručnjakom za parfeme Jurajem Sotošekom, čija je ekspertiza pomogla u kreiranju ove mirisne priče, lansiran je miris koji potpisuje Ramon Monegal, slavni parfumer koji dolazi iz jedne od najznačajnijih parfumerskih obitelji (njegovi preci bili su službeni parfumeri španjokske kraljevske obitelji).

Marli miris sastavljen je od vetivera, cedrovog drveta, kore agar drveta te bijelog mošusa. - Dobili smo drveno-aromatičan miris, pun minerala i svježine što odgovara drvenom interijeru, dok agar drvo svojim tamnim tonovima odgovara tamnom kamenu, a bijela mošusna baza komunicira bež i krem boje koje prevladavaju. Na ovaj način miris je postao dio cjeline i Marli salona – istaknuo je Juraj Sotošek.

Marli salon Interijer Studio Franic Sekoranja 2

Marli salon Interijer Studio Franic Sekoranja 2Marli salon Interijer Studio Franic Sekoranja 2Marli salon Interijer Studio Franic Sekoranja 2Marli salon Interijer Studio Franic Sekoranja 2Marli salon Interijer Studio Franic Sekoranja 2Marli salon Interijer Studio Franic Sekoranja 2

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location