Username *
Password *
Remember Me

- Svaki je Ted Baker dućan unikatan, interijer je važan kao i odjeća koju nude, stoga je svaka lokacija osmišljena kao jedinstvena i autentična. U ovom slučaju inspiracija su trg i tržnica kao centar života i druženja – istaknuo je jučer u na otvorenju Ted Baker butika u Arena Centru veleposlanik Velike Britanije u Hrvatskoj Andrew Dalgleish.

Andrew Dalgleish

Odjeća je elegantna, klasika s pomakom, podcrtana zagasitim tonovima. Ima tu i zelene, bordo, tamno plave, a krojevi su prepoznatljivo britanski. Ovo je jedan od onih chic, kvalitetnih brendova koji uvijek nađu put do vjernih fanova!

Andrew Dalgleish
Veleposlanik Velike Britanije u Hrvatskoj Andrew Dalgleish

Brand Ted Baker stvoren je 1988. godine u Glasgowu te od samih početaka inzistiraju na kvalitetnom tekstilu, britanskoj klasici i eleganciji, za oba spola.

U ponudi je sve za look od glave do pete – od dnevnog do večernjeg outfita, od jakne do kaputa, od cipele do torbice... i finog nakita!

 Andrew DalgleishAndrew DalgleishAndrew DalgleishAndrew DalgleishAndrew DalgleishAndrew DalgleishAndrew DalgleishAndrew DalgleishAndrew DalgleishAndrew DalgleishAndrew DalgleishAndrew DalgleishAndrew Dalgleish

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location