Username *
Password *
Remember Me

Bež i plava prave su klasičarke – uspješno ignoriraju godine, dane i prognozu. Bilo ljeto ili zima, ove boje su must, naprosto su iznad svih trendova. Naravno da ignoriraju i zimu, kao vrijeme nekih tamnih tekstura, sivih kaputa i isključivo crnih outfita. Zato Carolyn Murphy, jedna od onih koja isto nešto tako dobro ignorira, a to je vrijeme – žena kao da uopće ne stari! – danas nosi super modele iz nove Max Mara kolekcije.

Carolyn Murphy Fashion Editorial02

Njihova je silueta u jednom tonu, a čast je pripala boji bijele kave, kraljici kolorističke diskrecije i jednoj plavoj, koja neodoljivo podsjeća na vedro nebo. Vune i kašmiri donose finoću i udobnost, a sve skupa podsjeća nas na činjenicu da i malo boje daje stilu energetski boost. Osim kaputa, i čizme su divne – kožne, visoke, elegantne.

Carolyn Murphy Fashion Editorial02

Fotke je za novi Harper’s Bazaar Korea napravio Hong Janghyun. Styling je radio Lee Jinsun, a kosu i make-up Tyron Machhausen.

Carolyn Murphy Fashion Editorial02Carolyn Murphy Fashion Editorial02Carolyn Murphy Fashion Editorial02Carolyn Murphy Fashion Editorial02Carolyn Murphy Fashion Editorial02Carolyn Murphy Fashion Editorial02

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location