Username *
Password *
Remember Me

Uspješna kalifornijska dizajnerica Maia Norman ove sezone ostvarila je suradnju s još jednim umjetnikom, a ovoga puta u ulozi dizajnera uzoraka našao se talijanski autor Francesco Simeti. 

open

Njezin modni izričaj nerijetko uključuje i suradnje s kreativcima sa svjetske umjetničke scene. - Umjetnici mi stalno prilaze i uvijek sam zainteresirana za suradnju. Otvorena sam za ovakve kolekcije, smatram da moda i umjetnost mogu na neki način biti na istoj putanji, i to želim prezentirati svakom kreacijom - . Zanimljive kombinacije uzoraka, krojeva i ukrasnih elemenata ovdje dolaze do izražaja. Njezini uzorci imaju šaljivu notu, a oblici prate ženstvenu siluetu i rezultiraju kolekcijom koja nam donosi new-age ležernost. 

Maia je bivša supruga najbogatijeg živućeg umjetnika Damiena Hirsta (iako nisu bili službeno u braku, prozivali su se na taj način), koja ga je nakon 20 godina veze tijekom koje su dobili tri sina, ostavila prije  nekoliko mjeseci. Modnu kuću Mother of Pearl osnovala je prije desetak godina i od onda njezina karijera samo cvate...

22a34567811121314162223253233

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location