Username *
Password *
Remember Me

Puma vizuali s Adrianom Limom jedna je od onih cool kampanja koja te inspirira da svaki dan nosiš tajice, ideš vježbati i općenito – da se kreneš i pokreneš.

Adriana nosi styling koji je super ne samo za teretanu, već i kavu u kvartu, a tu su i te chunky tenisice koje bi čak prošetale i do ureda. Sportski stil u posljednje vrijeme dobiva desetku iz estetike jer kriteriji su visoki! Iako, ne treba ti puno da se pokreneš… Samo malo volje.

 Adriana Lima PUMA LQD Cell Shatter XT Shift Campaign02

Adriana ovdje pokazuje nove tenisice PUMA’s LQD CELL Shatter XT Shift, koje u potplatima imaju tehnologiju jastučića za amortizaciju skoka. Te novije tenisice znaju imati dugačka imena kao neke šminke… Uglavnom, ove tene inspirirane su devedesetima, kao i sve danas. Neki dan je Sneakers najavio svoj hit, koji je također inspiriran tom sada jako slavnom dekadom. 

Adriana Lima PUMA LQD Cell Shatter XT Shift Campaign02Adriana Lima PUMA LQD Cell Shatter XT Shift Campaign02Adriana Lima PUMA LQD Cell Shatter XT Shift Campaign02Adriana Lima PUMA LQD Cell Shatter XT Shift Campaign02Adriana Lima PUMA LQD Cell Shatter XT Shift Campaign02

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location