Username *
Password *
Remember Me

Kad lika odjenu u dugački crni kaput, taj se pamti. Matrix trio iliti Neo, Trinity i Morpheus su super cool, Kate Beckinsale kao Selene u filmu Underworld ima onu moćnu vibru, dok je Herr Flick, iz pregenijalne serije Allo 'Allo jedan od najsmješnijih likova ikad! 

Taj crni dugački kaput ima posebnu retro auru u kožnatom izdanju. Mogu se pronaći čak i na Hreliću ili u nekim bolje opskrbljenim second hand dućanima. Ove jeseni vraća se u novom, osvježenom maxy izdanju, dugačak je, lagano strukiran i prati liniju tijela. Fura se na kožne čizme i dad's sneakers. Ali i na lakirane štikle, naročito u večernjem izdanju… 

Carpisa 299 1 cr
Tommy Hilfiger Zendaya LEATHER COAT

 

Današnji kaput inspiriran je često mantilom koji potječe iz 18. stoljeća – nosili su se u viktorijanskoj Engleskoj, bili dužine do koljena i imali jednostruko kopčanje do struka. Donji dio podsjećao je na suknju, širio se prema koljenima. Danas je sveprisutno i dvostruko kopčanje, naročito na dužim army i kožnim kaputima. Par džepova je obavezno - jednostavni krojevi dopuštaju eleganciju i mističnost crne kože, vune i trapera. 

Carpisa 299 1 cr

Carpisa

Carpisa 299 1 cr

Carpisa

Carpisa 299 1 cr

Guess

Carpisa 299 1 cr

Reebok AZTREK DOUBLE MIX POPS

Carpisa 299 1 cr

Springfield

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location