Username *
Password *
Remember Me

Olivalova priča započinje prije 25 godina u prizemlju obiteljske kuće kada je vlasnica Olivala, mr. pharm. Vlasta Pojatina, pokrenula malu galensku proizvodnju i po tradicionalnim farmaceutskim formulacijama započela izradu originalnih kozmetičkih proizvoda, prvenstveno iz sirovina prirodnog porijekla.

- Prvi Olivalov proizvod bilo je ulje za masažu na bazi maslinova ulja, a vrlo brzo nakon toga i intenzivna krema za njegu stopala. Zanimljivo je da se krema za stopala pod istim nazivom i iste formulacije proizvodi i danas. Kozmetička formulacija ulja za masažu je malo modernizirana te je danas temelj za SPA liniju Olivalovih prirodnih ulja za masažu – objavljeno je prije par dana, na proslavi 25 godišnjice brenda, u divnoj atmosferi zagrebačke La Grme.

fPh49HEA

Olival je i nakon 25 godina s 45 zaposlenih te više od 150 kozmetičkih proizvoda okrenut inovacijama, sustavnom praćenju svjetskih kozmetičkih trendova temeljenih na prirodnoj kozmetici, inovativnim aktivnim tvarima kao i održivom poslovanju – istaknuo je sin magistre Pojatine, sin Marijan, koji danas vodi biznis.

- Sve veća potražnja i popularnost organske certificirane kozmetike bila je poticaj Olivalu da ispuni striktne zahtjeve NATRUE certifikacije i cijenjenog ECOCERT standarda proizvodnje prirodne i organske kozmetike. Također, suvremeni su trendovi bili motivacija za razvoj nove linije proizvoda kakvi su u svijetu iznimno cijenjeni i popularni - funkcionalni serumi koji sadrže koncentrate iznimno djelotvornih sastojaka i to pod nazivom Olival Professional - izjavio je Marijan Pojatina. 

 

 fPh49HEA

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location