VARTEKS & CROATIA AIRLINES // romantična dizajnerska vizija za 30. rođendan naše avio-kompanije

  Croatia Airlines je neki dan proslavila 30 uspješnih godina svečanim događanjem u hangaru aerodroma te povodom toga predstavila kolekciju uniforma za stjuardese koju potpisuje Martina Vrdoljak Ranilović iz Varteksa.

  – Ovo nisu prave uniforme, već naša romantična vizija, stoga smo si dali slobode u dizajnu, krojevima i formama – rekla mi je Martina. To je onaj moment kako zamišljamo stjuardese - žene sa stilom, maramom oko vrata, u urednom kostimu...

  CROATIAAIRLINES cr

  Suradnja dvaju gigantamodnog i zračnog – uklopila se u večer obojanu nijanse plave i crvene, a nije falilo niti uzbuđenja publike jer kolekciju su nosile stjuardese, od kojih je jedna Vesna Parčina, bivša uspješna manekenka.

  CROATIAAIRLINE6S2

  Gledatelji su se nakon Plenkovićevog govora konačno mogli opustiti, a kad su na pistu krenule stjuardese, piloti, kabinsko i zemaljsko osoblje, odjeveno u divne pelerine, cool kombinezone, snažne tonove, strukirane haljine, male kape, elegantne suknje... pljesak gotovo da nije stao do kraja revije. Kolekcija ima i francuski štih, a materijali su izuzetno kvalitetni. DIo bi se sigurno mogao isfurati kao klasičan pret-a-porter. Ipak, radi se o kreacijama koje idu u Varteksovu arhivu.

  Svi su se tamo, manje-više, poznavali te se slavljenički ponos itekako osjećao posvuda…

  Nakon revije, publiku je zabavljala Nina Badrić, u isto tako crvenom odijelu, no njezino je imalo milion šljokica.

  Za catering se pobrinula Ana Lisak, a u backstageu su se za sve pobrinuli Martina Vrdoljak Ranilović i Damir Begović za reviju, Petar Trbović za styling, Saša Joković za make-up. Event je vodila Iva Šulentić.

  CROATIAAIRLINE6S2

  CROATIAAIRLINE6S2

  CROATIAAIRLINE6S2

  CROATIAAIRLINE6S2

  CROATIAAIRLINE6sS2