Username *
Password *
Remember Me

- Jedinstveni sastojci iz starina i povijest bogata snažnim božicama bile su glavna inspiracija za kreiranje Avon Maxima parfema - otkriva Pascal Gaurin, poznati kreator mirisa.

- Ovaj miris izvlači auru bogatstva i samopouzdanja kroz plemenite note smilja, Cvijeta besmrtnosti (Immortelle Flower), sastojka koji donosi obećanje vječne mladosti. Kroz Maximu, želim da svaka žena otkrije svoju jednistvenost i snagu - .

Maxima i Maxime 1

 

Maxima EdP je miris s plementim notama smilja, Cvijeta besmrtnosti, kao glavnog sastojka čije ulje donosi cvat vječnosti, božanstvenog, vječne mladosti. Kombinirana je s baršunastom nektarinom i vijencem arapskog jasmina.

I kreatori Maxime za muškarce, Clement Gavarry i master parfumer Henry Freemont, stvarajući ovaj miris okrenuli su se prošlosti: - U kreiranju mirisa koristili smo znanja iz bogate povijesti u osmislili moderan miris - otkriva Clement Gavarry.

Maxime EdT je snažan miris s notama tamjana (Olibanum), ananasom i punčem, u kombinaciji s listovima mandarine i perzijskim IronWood drvom te na kraju – kožom i cimetom.

Mirise možete isprobati u Avon Beauty butiku u Gundulićevoj 34 u Zagrebu.
Maxima i Maxime mirisi u prodaji su od 26. 09. u Avonovom katalogu.
Maxima EdP (50ml) + POKLON! Losion za tijelo i mini spray, za samo 199,90kn
Maxime EdT (75ml) + POKLON! Balzam nakon brijanja i 2u1 gel za tuširanje i šampon, za samo 199,90kn

Maxima i Maxime 1

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location