Username *
Password *
Remember Me

Slavni pariški tjedan mode donio je, među ostalima, i modne vizije Christophe Lemairea, L'Wren Scott i Alessandre Rich. Vrlo jednostavno – to su autori koji modu sagledavaju s raznih strana, svaki od njih zauzima vlastitu, originalnu poziciju u svijetu spektakla i odjeću kreira na svoj način. 

open1
L'Wren Scott

open2
Alessandra Rich


Bivši dizajner kuće Lacoste, sadašnji art direktor Hermèsa Christopher Lemaire, ima i vlastitu liniju koja uspješno prati njegove modne vizije. Jednostavna je i udobna, nepretenciozna i neopterećena trendovima: to su ujedno i premise koje slijedi Christopher Lemaire. Takozvani pidžama look jedan je od njemu najdražih. Ležerni krojevi smisao su stila kojeg poštuje, jer ovaj dizajner nikako ne želi da odjeća postane nešto što nas sputava. Uz takve oblike nudi nam i prikladne uzorke, također lagane, romantične i nosive.

L'Wren Scott poznata je po haljinama i plisiranim suknjama atraktivnog uzorka. Ovoga puta to su cik-cak linije, snažne i upečatljive. Njezin op-art stil definiraju i čipkaste i cvjetne aplikacije, pod vječnim utjecajem brojnih retro stilova prošloga stoljeća. L'Wren za sljedeće ljeto predlaže ženstveni stil pun dodataka u obliku ukrasa za kosu, rukavica, broševa, sunčanih naočala i malih torbica. Idealna kolekcija za romantičarke i one koje tako žele izgledati.
Alessandra Rich sljedeće ljeto vidi u snježno bijelom satenu, blagoj čipki i uskim, senzualnim krojevima. Ženstvena silueta nosi jednostavne krojeve nerijetko maxy duljine, a igra se dešava oko dekoleta gdje transparentne tkanine naglašavaju retro seksipil i blago ocrtavaju dekolte. Ova kuća, osnovana prije samo tri godine, svake sezone uspješno plasira svoju vintage usmjerenu modnu priču na svjetsku modnu scenu.


Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location