Username *
Password *
Remember Me

- Nebrojena količina komentara vezanih uz ljepotu i šminku svaki dan osvane na društvenim mrežama. Ali sluša li ih itko, npr. dok priprema lansiranje novog proizvoda? Kroz razvoj Genius algoritma, ekskluzivnog alata za “machine learning” i umjetnu inteligenciju stvorenog u partnerstvu sa podatkovno-znanstvenom i kreativnom produkcijskom tvrtkom MediaMonks, Avon je prorešetao najveću bazu podataka o ljepoti na svijetu - internet - kako bi pročitao, filtrirao i obradio tisuće komentara potrošača i rangirao glavne značajke za kojima žude – objavio je danas Avon.

avonmaskara

Sada predstavljaju prvu maskaru koja odgovara svemu što se najviše traži! AvonTrue 5 in One Lash Genius obećava pet najpoželjnijih prednosti: volumen, duljina, razdvajanje, podizanje i intenzivna crna boja.

- Genius algoritam omogućio nam je razvrstati ogromnu količinu sadržaja koju korisnici sami kreiraju na društvenim mrežama i razumjeti što je to što žene doista žele u maskari. Najvažnije otkriće je da potrošači zapravo ne žele birati između jedne ili druge značajke: 60,97% želi multifunkcionalnost u jednom proizvodu! Volumen i podizanje trepavica nedvojbeno su najtraženije prednosti koje zaljubljenici u ljepotu žele. Svatko traži taj prestižan i neodoljiv izgled trepavica, ali ne žele odustati niti od drugih važnih prednosti, kao što su duljina i dramatična intenzivna crna boja. I znali smo da moramo stvoriti maskaru koja će pružiti sve to, Lash Genius! - objašnjava James Thompson, Avon CMO.

avonmaskara

AvonTrue 5 in One Lash Genius maskara kombinira Quick Glide Gel formulu sa crnim pigmentima za jak i dramatičan nanos te visokotehnološku Smart Control četkicu.

avonmaskara

Kratka vlakna četkice uz poseban dodatak na vrhu za najmanje trepavice u kutevima oka, brzo i ravnomjerno nanose formulu na trepavice, kako bi se postigao višedimenzionalan volumen i produžene, razdvojene i podignute trepavice. Formula je otporna na mrlje i vodu, pa i na vrućinu i toplinu.

Maskaru možete potražiti i isprobati u Avon Beauty butiku u Gundulićevoj 34 u Zagrebu. Sve što očekujete od svoje maskare, bez kompromisa. Cijena: crne ili smeđe nijanse, 45,90kn.

avonmaskara

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location