Username *
Password *
Remember Me

Po prvi puta Charlijeve anđele režira žena, koja ujedno u njemu glumi – Elizabeth Banks (ona je Bosley, kontakt između cura i Charlieja) potpisuje novi remake slavne franšize koja postoji već više od 40 godina. Glavne cure, anđelice, glume: Kristen Stewart je Sabina Wilson, Naomi Scott je Elena Houghlin, a Ella Balinska je Jane Kano.

charliesangels2019

Svaka je, naravno, nabrijana na svoj način, a u novom filmu, za razliku od onih s početka 2000. tih, cure imaju dostupnu svu novu tehnologiju koja se u posljednjih petnaestak godina itekako promijenila – a one su špijunke, naravno da im je na dlanu apsolutno sve!

charliesangels2019Neke stvari se ne mijenjaju - cure na zadatku!

Elizabeth Banks veli da su cure komične, da je najvažnija dobra zabava te da je uzbuđena jer je film totalno girl-power. Naravno da je tu i taj spy style, pun genijalnih kostima, skinny hlača, čizama, prerušavanja... kao i sve ostalo što vole dobri ljubitelji zabavnog akcijskog filma. Imaju fenomenalnu garderobu, apsolutni san! (hint: pogledaj trailer) Kostime potpisuje Kym Barrett, poznata kostimografkinja superjunaka (radila je i sve Matrixe). Film u kina stiže krajem godine.

 

 

charliesangels2019

charliesangels2019

Styling je dotjeran do najmanjeg detalja - čak su i tokice ušle u kombinaciju!

charliesangels2019

Ponekad izgledaju poput žene-mačke - očita je inspiracija brojnim superjunakinjama.

charliesangels2019

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location