Username *
Password *
Remember Me

Kad u tražilicu na Asosu upišeš SANDAL, ispadne ti 2,246 rezultata. Pa to je skandal! A Asos je tek početak, tako da potraga zvuči poput one za skrivenim blagom… Nije lako pronaći ono što trebaš, a da bi se stvari odvijale što bezbolnije, treba znati što tražiš. A ni to nije lako… ili jest? Složila sam 5 zakona kupnje, koji će ti olakšati da nađeš ono što tražiš. Naravno, prvo treba koristiti filtere na tražilicama, ali nije u tome problem.

Sam izbor je stravično ogroman, a većina toga nam ne treba ili ne paše. Ipak... više-manje želimo barem pet modela sandala, jer, eto, trendova ima brdo, a i evenata.

DPZ CONSULTING (trebaš stilsku pomoć?)

 sandal
BY FAR

 

1. Sniženja su varka. Tako će nam zamazati oči da nećemo više vidjeti ono što nam treba. To što je nešto jeftinije, ne znači da nam treba više no inače…

2. Nisam toliko bogata da kupujem jeftine stvari. Da, sandala mora biti kvalitetna, inače se raspadne i onda moraš opet u shopping… Shvati cipele kao investiciju, a ne bacanje love.

3. Čak 90 % cipela u nekom velikom dućanu meni ne treba, ili mi ne pašu stilski ili su mi ružne. Dakle, treba se fokusirati i znati što tražim, tražiš. Neka paše uz stil, aktivnosti i općenito lifestyle.

4. Bez emocija, molim. U shopping se ide hladne glave (nemilosrdno, treba znati reći NE), a ne usred nekih super-emotivnih dana… I nikako gladna! Ako uspiješ svaki put, javim mi kako.

5. Ograniči budžet i definiraj cilj. Kao na poslu. Sve može biti planski, organizirano i tako da dođeš doma i kažeš – dobra kupnja. A ne, što mi je ovo trebalo? Dakle, u shopping s popisom ili željom, koja je pronađena online. Ponekad se omakne i poveća online kupnja… Ne klikati prije spavanja, eventualno puniti košaricu željama i pozdravima…