SNEAKERS_info // koja je nova IT chunky tenisica? (hint: Britney Spears)

  Ona je debeljuškasta, šarena, super-udobna i slatka. Novoj IT tenisici, koju curke vole u kombinaciji s haljinama, ali i culottes hlačama, ime je Sneakers D’Lites 3.0. Predstavljena je danas u zagrebačkom Champagne baru Rooftop Lateral.

  SKECHERS DLITES 3.0 1

  - Kolekcija Skechers tenisica D’Lites 3.0. osvaja fanove diljem svijeta te se zahvaljujući posebnom dizajnu nalazi na listi najtraženijih trendi tenisica kod ljubitelja mode. Nova linija odmah je inspirirala ljubitelje mode koji ih vole nositi u kombinaciji s udobnim trapericama ili u raznim odjevnim kombinacijama za subotnje provode. Tako i svjetski poznata pjevačica, Camila Cabello, ambasadorica tenisica Skechers, voli eksperimentirati s odjevnim kombinacijama, pokazujući da globalne trendi tenisice pristaju jednako dobro uz poderane traperice kao i uz elegantne čipkaste haljine – objavio je brend povodom nove kolekcije.

  Brend Skechers je postao pionirom chunky tenisica kada je prije dva desetljeća, 1999. godine, predstavio svoje legendarne modele koji su postali poznati po tome što ih je nosila poznata pjevačica Britney Spears.

  SKECHERS DLITES 3.0 4

  Ovaj stil tenisica nastavio se razvijati te je 2007. godine tvrtka predstavila prvu seriju Skechers D'Lites tenisica, nešto lakšu verziju ranijih modela.

  Kolekcija je od tada imala vrlo stabilan i lojalan krug kupaca diljem svijeta, dok je u Aziji njezina popularnost poprimila nevjerojatne razmjere.

  Diljem Azije Skechers ima veliku bazu obožavatelja i smatra se pokretačem trenda, a vjerni obožavatelji nove modele tenisica obično čekaju u redovima ispred trgovina u Seoulu, Šangaju i Hong Kongu.

  A odnedavno ih ljubitelji tenisica mogu nabaviti i u trgovinama diljem Hrvatske.

   

  SKECHERS DLITES 3.0 4SKECHERS DLITES 3.0 4