Username *
Password *
Remember Me

Jedna od manekenki specifičnog izgleda, jer Ruth Bell ima super frizuru i baby face, odjenula je najljepše kreacije inspirirane cvijećem. Fotke je napravio Sebastian Kim za Harper’s Bazaar US, a sve skupa dešava se u romantičnom vrtu. 

Štoviše, nije to samo vrt, već organska kuća koju potpisuje arhitekt Javier Senosian. Predivne haljine potpisuju brendovi poput Valentino, Louis Vuitton i Dior, a styling je savršeno odradio Miguel Enamorado. Naravno da cvijeće nije groundbreaking. Ali je uvijek lijepo, elegantno, impozantno, ima niz divnih lica. I naličja!

 Ruth Bell Editorial01

Floralne simfonije osmišljene od svile, brokata, baršuna, organdija, pa čak i pamuka, nebrojeno su nas puta oduševile čak i kad se radi o kičastim volanima. Jer ponekad cvijeće nije dovoljno, tu su i ukrasi, kako bi klajdica bila još brutalnije fantastična! Zato je Ruth uskočila u ovu slatku priču o laticama i bojama, kako bi demonstrirala rascvjetani trend, tako poželjan i uvijek neodoljiv.

 Ruth Bell Editorial01Ruth Bell Editorial01Ruth Bell Editorial01Ruth Bell Editorial01Ruth Bell Editorial01Ruth Bell Editorial01Ruth Bell Editorial01Ruth Bell Editorial01Ruth Bell Editorial01Ruth Bell Editorial01

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location