YSL Touche Eclat navršio 20 godina

  Legendarni korektor ove godine slavi okrugli rođendan – već dva desetljeća to je jedan od najprodavanijih proizvoda na svijetu. Tim povodom lansirano je limitirano izdanje u posebnom, reljefnom zlatnom pakiranju, Touche Eclat Collect-OR.

  open

  - Touche Eclat je proizvod koji je uveo novi koncept make-upa: bez diktata, bez neprirodnih transformacija. Otkriva i slavi ono što jest. U posljednjih dvadeset godina teksture make-upa značajno su se razvile. Touche Eclat je vizionarski proizvod, beskompromisan i ultra-suvremen. Svi proizvodi nakon njega temelje se na ovoj revolucionarnoj ideji u kozmetičkom svemiru. Takav ostaje i danas kada YSL ponovo afirmira svoju viziju dodavanjem novih nijansi za ultra-kompletnu paletu namijenjenu svim ženama - Lloyd Simmonds, Kreativni direktor YSL Make-up.

  12

  - Najveća prednost ovog korektora je ta što on ne pokriva, već osvjetljava. Čak i tamnija područja blistaju. Svjetlo se nikada ne „nanosi“, ono dolazi iznutra. To je istinski sjaj - .

  - Uklonite znakove umora i probudite ljepotu kože u par poteza, od vrha brade do vrha jagodica. Sakrijte nepravilnosti i izgladite nedostatke; neka usne budu punije, kako biste naglasili oble linije. U samo nekoliko poteza, Touche Eclat osvjetljava tamnija područja, tamne podočnjake čini manje vidljivima, uklanja nepravilnosti oko nosa, ublažava bore i zaobljuje kutove usana - .

  sm

  CIJENA: 290 kn

  GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama