Username *
Password *
Remember Me

U doba kad je modna industrija jedan od najvećih zagađivača planete, u doba kad odjeća zna biti jeftinija od hrane, buvljak, recikliranje i second hand daju super odgovor. Jedna od onih koja je odlučila nešto poduzeti po tom pitanju je Vesna Bilman, vlasnica Plesne škole Diva na zagrebačkom Borongaju, u čijim se prostorijama svakih par mjeseci održava Diva Buvljak.

– Počela sam s ovom pričom prije oko tri godine, a ideja se rodila iz mojeg krcatog ormara! – veli Vesna. – Uglavnom se prodaju odjeća, obuća, nakit, modni dodaci, rukotvorine, knjige…- . Prošli je Buvljak bio u subotu proteklog vikenda, sljedeći će njavit na Faceu u grupi Diva Buvljak.

 buvljak diva1

Second hand odjeća nije samo reciklaža, već i dobar način da nešto novo uvedemo u garderobu, za male novce, usto znajući da to možemo prodati dalje. Poanta je da kupujemo pametno, a ne da krcamo. Da znamo što na treba i da se ne zaletavamo, pa čak i na buvljaku. Također, ako ste spremni nešto prodati – čuvajte stvari, možda ćete upravo na sljedećem Buvljaku profitirati od toga!

foto: Buvljak Diva

 buvljak diva1

buvljak diva1buvljak diva1buvljak diva1buvljak diva1buvljak diva1buvljak diva1buvljak diva1buvljak diva1buvljak diva1buvljak diva1buvljak diva1buvljak diva1buvljak diva1

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location