Username *
Password *
Remember Me

- Modi daju snagu i moć, a svaku kombinaciju čine posebnom i neponovljivom - ističe autorica nove kolekcije modnih dodataka za H&M - pretvorite običan dan u pravi doživljaj i ukrasite se blještavim komadima koji vas čine kraljicom! - .

open 

Jedna od najvećih obožavateljica mode i svega što se dešava oko nje obožava zlatnu boju, pa se tako visoki sjaj našao i na komadima njezine kolekcije za ovaj poznati high-street brand. Anna gdje god da se pojavi privlači pažnju stylingom, bilo da je to glamurozni outfit nekog poznatog dizajnera ili visoka doza zlata i kristala koji joj garantiraju grand entrance.

1262 w40 04 2 low

Anna se divi modnim dodacima, smatra ih „modnim vitaminima“: - uz pomoć upečatljivog nakita, cipela, torbi i sunčanih naočala u stanju ste manipulirati stilom i svaki odjevni komad činiti glamuroznim. Htjela sam kroz ovu kolekciju unijeti dašak tjedna mode. To je kao modna bajka, čudesan svijet za sebe, pun uzbudljivih trendova i kreacija - . U kolekciji se, naime, nalazi i putna prtljaga u tirkiznoj boji sa zlatnim aplikacijama. – Da bi aerodromi dobili dozu boje! – .
 
Anna dello Russo za H&M kolekcija kreće u prodaju 4. listopada u H&M-u na Cvjetnom trgu.

012030405 frame1262 w40 02 low1262 w40 03 low1262 w40 06 2 low