Username *
Password *
Remember Me

Budućnost je tema novog Ferragamo Uomo mirisa Signature: - treći miris iz UOMO kolekcije Ferragamo mirisa govori o budućoj Firenci, gdje jedan odvažan i ambiciozan čovjek potvrđuje svoju snažnu osobnost i besprijekoran bezvremenski stil Salvatore Ferragama – objavio je danas Martimex. - Priča o ovom čovjeku i novom mirisu održava se u Firenci 2127. godine, simboličnog datuma, točno 200 godina nakon puta koji je doveo Salvatore Ferragama natrag iz Kalifornije u Toskanu, gdje je počeo graditi uspjeh svojeg brenda. U ovoj futurističkoj viziji, tipičnoj za brend, tri različita muškarca natječu se u Ferragamo utrci. U urbanoj utrci ove bočice postaju vozila, dok futuristička svjetla naglašavaju efekt brzine i završne detalje svake bočice u kontinuiranom spoju stvarnosti i fantazije - .

 

UOMO FRA 2018 1080x1920px 01 cr


Uomo Signature
Parfumer: Alberto Morillas
Olfaktivna obitelj: Orijentalno-kožna

Alberto Morillas interpretira ovo putovanje stvarajući tamniji miris koji ostavlja bogat i senzualan osjećaj zadržavanja, između kožnih nota koje podsjećaju na tradiciju Firence i novu zavodljivost sa notama pečene kave i zrna tonke.

UOMO Salvatore Ferrragamo Signature miris otvara se svježinom talijanskog citrusa, podsjećajući na divlju kalabrijsku zemlju; dok su esencije grejpa i mandarine uokvirene dinamikom ružičastog papra.
Drvenasta elegancija u srcu mirisa, oblikovana je sofisticiranim potpisom čempresa i žestinom kardamoma i cimeta. Duboke i tamne note tonke, kave, pačulija i kože stapaju se i daju završni dodir talijanske muževnosti.

Na obje strane elegantne crne bočice, u staklo je urezan povijesni Ferragamo logotip kojeg je dizajnirao futuristički slikar Lucio Venna 1930. god., podsjetnik na vezu koji je brend uvijek imao s umjetnošću.
Cijena: EDP 30 ml 355,10 kn, EDP 50 ml 479,90 kn EDP 100 ml 658,00 kn

 

 UOMO FRA 2018 1080x1920px 01 cr

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location