Username *
Password *
Remember Me

Spremanje i čuvanje, ali i pokazivanje tih istih stvari tema je nove Ikeine kolekcije. To je onaj moment kad smo na nešto ponosni, kad nešto skupljamo, čuvamo i ne želimo to sakriti u neku duboku ladicu, već izložiti – i napraviti vječito zanimljivu galeriju, samo za naše oči. Ili se možda radi o svakodnevnom predmetu koji nosimo? Na primjer šeširi, nakit ili lakovi za nokte!

8dqpq3dw.jpeg


- Novom Sammanhang kolekcijom Ikea se želi povezati s emocionalnim aspektom čuvanja predmeta – pogotovo onih sitnica koje imaju sentimentalnu vrijednost i koje „pričaju priču”. A upravo su te sitnice i kolekcije način da izrazimo vlastito „ja” – objavila je danas Ikea.

8dqpq3dw.jpeg


Od manjih posuda, kao što su kutijice za čuvanje sitnica, preko pladnjeva pa do većih komada namještaja za pohranu, kolekcija slavi kolekcionara u svakom od nas, prihvaćajući i izlažući predmete koji su nam dragi. Naravno, sve je to praktično i jednostavno, kako bi proces bio još dostupniji.

8dqpq3dw.jpeg


Iako prisutan trend da imamo što manje stvari kod kuće, a domove sve više uređujemo minimalistički, stvarnost je drukčija - mnogima je teško odvojiti se od stvari koje za njih imaju (i) sentimentalnu vrijednost. Zapravo, većina ljudi uživa u prikupljanju, ali možda ne zna kako prikazati i organizirati svoje stvari.

 8dqpq3dw.jpeg8dqpq3dw.jpeg8dqpq3dw.jpeg8dqpq3dw.jpeg8dqpq3dw.jpeg8dqpq3dw.jpeg8dqpq3dw.jpeg8dqpq3dw.jpeg8dqpq3dw.jpeg8dqpq3dw.jpeg8dqpq3dw.jpeg8dqpq3dw.jpeg

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location