Username *
Password *
Remember Me

Nedavno je predstavljen prvi make-up za kosu, pa si možete same kod kuće kreirati kombinacije boja na kosi.... no, na mnogo stvari ovdje treba obratiti pažnju kako bi stvar bila uspješna - ne pristaju svima sve nijanse, daleko od toga, a lako je zaigrati se.

U salonima se koloristi, stručnjaci bave kombiniranjem nijansi kose uz lice, oči... a i frizeri također stručno kreiraju određene efekte upravo uz pomoć pigmenata. Zato znajte da crtanje po kosi nije dječja igra, obratite pažnju na sljedeće stvari.

Frizira: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

03 versace hair

1. Kada govorimo o kontrastima na kosi moram napomenuti da postoje razne tehnike koje usklađujemo s osnovnom bojom kose, tenom, bojom očiju i stilom odijevanja. Sve je to potrebno uskladiti kako bi ta sjajna promjena bila uspješna. Ne preporučujem da to radite sami, koloristika je kompleksna i s njom treba oprezno.

03 versace hair

2. Koloristi kombiniraju tonove i pomno biraju svaki pramen koji će se naglasiti, koristeći razne tehnike crtanja i blendanja. Svaka velika promjena boje ovisi i o stilu šišanja, boju naglašavamo tek nakon kolorizacije tako da tanjimo i šišamo kosu kako bismo dali naglasak na boju.

 

03 versace hair

3. Istaknula bih da se svjetla kosa ljepše usklađuje sa svjetlijim i pastelnim tonovima kao što su roza, siva, lavanda, svijetlo plava.

03 versace hair

4. Crne su idealna podloga doslovno za sve, vole se stopiti s pastelom i s metalik bojama bile one svijetle ili tamne. Ta tamna podloga super naglašava svaki ton, zelena, koraljno crvena ili Denver plava pa sve to svijetlih i nježnih boja.

03 versace hair

5. Najoprezniji morate biti s prirodnim nijansama smeđe boje. Ona voli više jednostavnije tonove koji pristaju smeđoj kao što su narančasta i svi tonovi crvene i bakrene boje. Ako želite neku ludu nijansu kao što su plava, zelena, ljubičasta ili roza, njome naglasite tek pokoji pramen.

03 versace hair 03 versace hair 03 versace hair 03 versace hair 03 versace hair 03 versace hair

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location