Username *
Password *
Remember Me

L'Oréal Paris unosi nešto sasvim novo i kreativno u naše beauty rituale: šminku za kosu Colorista Hair Make up. - Stvarajte i poigrajte se bojom kose kao što se igrate sjenilom za oči – predlaže L'Oréal Paris. - Otkrijte potpunu paletu boja za beskrajan broj kombinacija. Bez obzira na to jeste li plavuša, brineta ili crvenokosa, uvijek ćete pronaći nijansu koja vam odgovara - .

colorista makeup loreal slider


Prvi put kombiniramo više područja stručnosti – dekorativnu kozmetiku, njegu kose i stiliziranje.

Nježnu žele teksturu možete nanijeti vrhovima prstiju, rukavice nisu potrebne!

Polimerom za stiliziranje preuzetim iz tehnologije Elnett učvršćuje se boja na kosi i sprječava ostavljanje tragova, a da to ne utječe na češljanje kose.

colorista makeup loreal slider

Pigmenti koji dolaze izravno iz dekorativne kozmetike dodaju boju vašoj kosi i ispiru se šamponom.

A tajna boje? Mješavina bisera i pigmenata iz sjenila za oči za intenzivniji rezultat: izraženija boja, bolje prekrivanje i vidljivost. Baš kao i s make up-om, možete stvoriti beskrajan broj izgleda bez obveze! Ispire se šamponom. Obojite kosu danas, a sutra je već možete promijeniti.

Nije potrebno izbjeljivati niti posvjetljivati kosu, tako da se brinete napokon mogu zabavljati kao i plavuše s vrlo jarkim nijansama, kao što su raspberry, dirty pink, navy blue i green... Jedino što sada preostaje jest odabir boje!

colorista makeup loreal slidercolorista makeup loreal slidercolorista makeup loreal slidercolorista makeup loreal slidercolorista makeup loreal slider

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location