Username *
Password *
Remember Me

Novi miris slavne kuće hommage je samouvjerenim ženama koje znaju što žele i spremne su upustiti se u traganje prema cilju, ženama koje su voljne preispitati same sebe, no to za njih ne predstavlja slabost, već nadu i avanturu. Te su žene svuda oko nas, sa svim svojim različitostima, manama i vrlinama. A njihova je mantra je "život je lijep“. 

open

ESENCIJE
Ravnotežu jednostavnosti čine prožimanje plemenitog irisa, uzbudljivog pačulija i vedrih, slatkastih nota. Koncentrat luksuza, „La vie est belle“ sadrži gotovo 50% prirodnih sastojaka. U današnjoj industriji izrade parfema to je rijedak slučaj, što ovaj parfem čini izuzetnim dostignućem kuće Lancôme. Sadrži samo 63 sastojka od kojih svaki dolazi do izražaja.

2
PROCES kreiranja ovog mirisa uključuju trogodišnji rad i čak 5521 isprobanih verzija, kako bi rezultat u potpunosti zadovoljio visoke kriterije. A to su estetska ravnoteža, moć i trajnost. 

juliaULOGA ambasadorice Lancômeovog novog mirisa pripada prekrasnoj glumici Juliji Roberts. Novi je parfem poput njezine karijere - jedinstven i senzacionalan.

KREACIJU potpisuju slavni parfumeri Anne Flipo, Olivier Polge i Dominique Ropion.

CIJENE:
EDP 30 ml, 450 kn
EDP 50 ml, 630 kn
EDP 75 ml, 745 kn

GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama