Username *
Password *
Remember Me

Novi miris slavne kuće hommage je samouvjerenim ženama koje znaju što žele i spremne su upustiti se u traganje prema cilju, ženama koje su voljne preispitati same sebe, no to za njih ne predstavlja slabost, već nadu i avanturu. Te su žene svuda oko nas, sa svim svojim različitostima, manama i vrlinama. A njihova je mantra je "život je lijep“. 

open

ESENCIJE
Ravnotežu jednostavnosti čine prožimanje plemenitog irisa, uzbudljivog pačulija i vedrih, slatkastih nota. Koncentrat luksuza, „La vie est belle“ sadrži gotovo 50% prirodnih sastojaka. U današnjoj industriji izrade parfema to je rijedak slučaj, što ovaj parfem čini izuzetnim dostignućem kuće Lancôme. Sadrži samo 63 sastojka od kojih svaki dolazi do izražaja.

2
PROCES kreiranja ovog mirisa uključuju trogodišnji rad i čak 5521 isprobanih verzija, kako bi rezultat u potpunosti zadovoljio visoke kriterije. A to su estetska ravnoteža, moć i trajnost. 

juliaULOGA ambasadorice Lancômeovog novog mirisa pripada prekrasnoj glumici Juliji Roberts. Novi je parfem poput njezine karijere - jedinstven i senzacionalan.

KREACIJU potpisuju slavni parfumeri Anne Flipo, Olivier Polge i Dominique Ropion.

CIJENE:
EDP 30 ml, 450 kn
EDP 50 ml, 630 kn
EDP 75 ml, 745 kn

GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama

Komentari (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

slatka bočica

 
This comment was minimized by the moderator on the site

Prekrasan je Moram ga omirisati

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location