Username *
Password *
Remember Me

Novo dizajnersko ime na našoj sceni je Deez Produkt: autorice Ivana Zovko i Maša Simetić izrađuju minimalističke proizvode u suradnji s produkt-dizajnericom Đenom Đonlagić. - Iz radionice Deez produkta do sada je izašlo tridesetak produkata. Riječ je o manjem namještaju i funkcionalnim detaljima za interijer pa se tako u ponudi mogu pronaći stolići Organic, koji ima iznimno funkcionalni dio za pohranu knjiga, časopisa i papira koji nam inače zauzimaju radnu plohu, i Color Me, podne i stolne lampe, zidni i stolni satovi, ogledala, ali i zdjela za voće Hexa, stalci za vino, knjige, podmetači za čaše i daske za rezanje... -  istaknuo je dizajnerski tim.

DSCF2640


Osim funkcionalnosti i kvalitete, ovaj hrvatski dizajn posebno se ponosi ekološkim aspektom svog brenda - sav asortiman izrađen je isključivo od prirodnih materijala koji nemaju kemijskih obrada. Puno drvo koje daje određenu toplinu i dobro se uklapa u većinu interijera, kombiniraju s metalom za kontrast te urbaniji i moderniji štih.

Metal je plastificiran i također ekološki prihvatljiv, jer se za plastifikaciju koristi ekološki poliuretanski prah. U procesu oblikovanja prostora dizajnerice pokušavaju razmišljati o korištenju proizvoda, navikama kupaca, transportu, montiranju i sl.

Proizvodi brenda Deez Produkt trenutačno su dostupni preko webshopa na deez.hr.

DSCF2640 DSCF2640 DSCF2640 DSCF2640 DSCF2640 DSCF2640 DSCF2640  

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location