Username *
Password *
Remember Me

Nakon dolaska u američke trgovine, make-up kolekcija KARL LAGERFELD+ModelCo stigla je i kod nas, u Douglas i na njihov web. Što se sve krije u toj slavnoj kolekciji koja je na intrigantan i originalan način nedavno predstavljena u Parizu? Tu je više od 50 visoko kvalitetnih formula prepoznatljive Karl Lagerfeld estetike u simpa pakiranjima.

 

Karl Lagerfeld ModelCo kolekcija cr

Kroz temu „Illuminated beauty“, kolekcija sadrži palete sjenila, maskare, tuševe za oči, sjajila za usne, setove kistova, ali i najveću zvijezdu cjelokupne kolekcije – ruževe za usne Lip Lights s ugrađenim zrcalima i LED svjetlom. Ruževi su specifični i po tome što su se, uz balzam za usne Lip Balm i setove za kistove, poigrali s likom poznatog dizajnera, pa tako na sebi sadrže prepoznatljivu 3D siluetu slavnog autora koji obožava vlastiti lik (kao i onaj svoje mačke Choupette).

Karl Lagerfeld ModelCo kolekcija cr
Lice kampanje Kiss me Karl je Stella Maxwell.


Zanimljive stvarčice su Intense Black Volumising maskara za gušće i duže trepavice s inovativnom formulom, Luxe Highlight & Glow iluminator u tri nijanse za sve tipove kože, Choupette (da, mačka!). Collectable paleta sjenila za oči koja sadrži 16 nijansi.

 Karl Lagerfeld ModelCo kolekcija cr

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location