Username *
Password *
Remember Me

Proljeće 2018. u mirisnom je svijetu pozdravilo novu Chanelovu avanturu: putovanja i omiljene destinacije otkriva mini kolekcija parfema Les Eaux De Chanel. Inspirirani su omiljenim mjestima legendarne Gabrielle Chanel, ispisani mirisnim idejama Olivera Polgea: trojac čine Paris-Deauville, Paris-Biarrutz i Paris-Venise. Mirisi su ljetni, lagani, pod utjecajem sunca, svježine i jutarnje maglice. U teksturama su citrusi koji kreiraju laganu auru, to je slavlje elegancije i udobnosti, objavila je prestižna kuća.

 

chanel1


PARIS-DEAUVILLE – zelene, gorkaste note donose svježinu, nastavljaju se na energičnu naranču, petit grain i bosiljak. Potom dolaze esencija ruže i jasmina, a nakon toga vintage karakter pačulija i drvenastih tonova.

 

chanel1


PARIS-VENISE – evociranje puta Orijent Expressom donosi note nerolija, citrusa, vibrantnog cedra, bobica, geranijuma... Na kraju tu je nota vanilije, koja pojačava orijentalan karakter mirisa.


PARIS-BIARRITZ – najvodeniji miris u ovoj kolekciji: – želio sam rekreirati osjećaj na koži kao da je svaki sastojak natopljen vodom – istaknuo je Olivier Polge. No, energiju svemu daju top note kao što su grejpfrut i mandarina, a onda dolaze zvončići, vetiver i mošus. Miris revitalizira, kao skok u hladno more usred vrućeg dana.

 

chanel1

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location