Coco Noir, Chanel

  Ovaj miris hommage je svim ženama koje uvijek stavljaju intenzitet doživljaja iznad prosječnosti, istinski su luksuzne i zavodljivost smatraju posebnim umijećem… A parfem je njihov saveznik u svakom trenutku.

  open

  Novi parfem iz kuće Chanel kreacija je inspirirana samom modnom dizajnericom Coco, jednom od stvarnih modnih ikona dvadesetog stoljeća, te odlaskom u Veneciju davne 1920. godine, nakon pogibije njezine velike ljubavi Boy Capela. Bio je to prvi put da je napustila rodnu Francusku. Taj njezin emotivni i doslovni bijeg pretvorio se u putovanje koje nikad nije zaboravila – Venecija je bila njezino omiljeno odredište godinama nakon toga…

  coco venice 1936Coco u Veneciji, 1936. godine

  Coco Noir simbolično predstavlja prožimanje jednostavnog stila i diskretne finoće s bogatstvom boja - zlatne i crne, kombinaciju koja znači istinski luksuz, nepatvoren i iskren. On nas također vodi na jedno putovanje: u početku misteriozno, a zapravo vrlo poznato, toplo i elegantno.

  2

  Parfumer Jacques Polge otkriva da su duša ovog mirisa drvenaste i mošusne note. Sandalovina, vetiver, pačuli, bourbon vanilija, zrno tonke… Tu su i svježina grejpfruta, absolut jasmina i zavodljivi geranij. Paleta koja zrači toplinom i misterijom koju otkrivamo polako, ali sigurno.

  CIJENE:  
  EDP 50 ml, 739 kn
  EDP 100 ml, 1039 kn

  GDJE KUPITI: Chanel Espace Parfums, Mesnička 1, Zagreb i bolje opremljene parfumerije

  coco vogue 1937Coco za Vogue, 1937. godine