Username *
Password *
Remember Me

Svi smo bar jednom imali neku super pletenicu, jer osim što su idealne za toplije dane, popularnost im raste svake sezone! Pletenice su dobar odabir danju, iako nezaobilazne su i na svečanim frizurama. Za cijelu godinu, a posebno ljetne dane predlažem one super-definirane, etno pletenice uz glavu. Pristaju na sve tipove kose, traju danima i zapravo su jednostavan način za uređivanje duge kose bez šišanja.

Predlaže: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

 

bjork


Izuzetno su zanimljive i pletenice s umecima, ekstenzijama – a nekad čak djeluju poput špage! Kad smo već kod umetaka, razmislite o nijansama, možete lako svoje pletenice ušareniti, mogu biti i isprepletene raznim bojama. Ova varijanta ne uništava kosu, već suprotno, te ekstenzije omotane oko vaše kose je štite. Ovakva frizura nosi se danima. A kako i ne bi, kad ugradnja umetaka zna trajati i do osam sati.


Kreativnosti nema kraja ni u kreiranju frizure nakon instaliranja trajnih pletenica – možete ih nositi kao punđu, kao rep, na pola raspušteno... kombinirati s maramama i trakama.


Ako se odlučite za pletenice koje na kosi stoje danima, znajte da se sporije suše, pa treba obratiti pažnju na dulje sušenje. Naime, spetljana kosa zna ostati mokra na tjemenu, a to znači mogućnost prehlade. Ili ako ste na vrućem suncu, još bolje! Još nešto – ako želite s vremenom zadržati ove lude pletenice, s vremenom će vam trebati dopunjavanje ili skidanje svega. Kako korijen raste, ova frizura postaje neuredna i potrebno je sređivanje.

U svakom slučaju, zabavite se kosom, zamolite prijateljicu da vam napravi neke posebne pletenice ili u omiljenom frizeraju izaberite neku super kreaciju!

foto: Vogue

 

 bjork

Björk je uvijek imala zanimljive frizure

bjork

bjorkbjorkbjork

bjork

bjork

bjorkbjorkbjork

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location