CRNA dekonstrukcija // RASTURENE niti koje naglašavaju prolaznost teksture

  Crne niti rasturene i počupane, kao da je netko zaustavio propadajući proces, tema su naših dizajnera: Saša Maksimiljanović razradila je motiv na muškim komadima dok brend Unaesthetik ima više ženstvenu siluetu, iako su svi ti odjevni komadi zapravo unisex.

   

  17 unaesthetik look book The Process18 16 cr


  Zagrebački brend MAKS po prvi puta predstavlja muške modele, i to na ljubljanskom tjednu mode. Kroz njezine se kreacije provlače elementi koji nemaju veze s trendovima i razlikama u odijevanju... grunge, punk i kose forme kreiraju urbanu uniformu za ljubitelje crne. - Ovo je moje drugo izlaganje na Ljubljana Fashion Weeku i oduševljena sam organizacijom i cijelom uslugom koju nude i odnosom koji imaju prema nama dizajnerima. Ono što me posebno veseli je pjesma Fashion Police, koju je moj dugogodišnji prijatelj Srećko Karić skladao za moj brend i ovu kolekciju i time mi dao još jedan dodatni vjetar u leđa. Ponosna sam što smo prvi zagrebački modni brend koji se može pohvaliti vlatitom glazbom – rekla je Saša.

  17 unaesthetik look book The Process18 16 cr


  - Ručna dekonstrukcija pletiva kao osnovna nit vodilja i dalje je glavna inspiracija prilikom kreiranja svakog novog unikatnog komada, koji stvaraju cjelinu koje se mogu nazvati kolekcijama – Unaestetik, kolekcija ProceSS18.

   17 unaesthetik look book The Process18 16 cr17 unaesthetik look book The Process18 16 cr17 unaesthetik look book The Process18 16 cr

  Tags: Fashion Moda Crna