Username *
Password *
Remember Me

Ako želite produžiti svoju kosu, predlažem keratinske ekstenzije jer izgledaju bolje, zdravo, dulje traju (od klasičnih na češljiće ili mikro ringove) i treba vam oko 100 pramenova – ali i više ako imate prirodno gustu kosu.One su prirodne, neobrađene, netretirane, kosa je najkvalitetnija moguća. Koji je proces? Prvo odabiremo nijansu kose kako bi bila skladna s vašom postojanom bojom. Nakon ugradnje kosa se šiša kako bi se uklopila u frizuru i ekstenzije poravnale, ujednačile s vašom prirodnom kosom.

Predlaže: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

beauty hair 2013 05 summer hair 02

Kod keratinskih ekstenzija zagarantirana vam je prirodna i lijepa kosa!

Kosi je potrebno održavanje i posebna njega, odvojite tjedno vrijeme koje ćete provesti kod svog frizera kako bi ona bila super njegovana i obrađena.

Prednost prirodne kose je to što je ona podatna za sve uvjete kod obrađivanja kose, a i možete ju kasnije kemijski tretirati bojama i izbjeljivačima.
Negativna strane ekstenzija su te da vam je vlasište puno sitnih čvorića. Ako je ekstenzije ugradio pravi majstor oni se neće vidjeti, ali vi ih definitivno osjećate da su prisutni i otežavaju vam svakodnevno češljanje i njegu kose.

Ekstenzije se ostavljaju na kosi do 6 mjeseci, no kako vrijeme odmiče, one se teže održavaju i potrebna im je sve jača njega. Ali da, uz pravilno tretiranje izgledaju stvarno fantastično, predlažem da svakodnevno odvojite vrijeme za njegu svoje kose, naročito ako imate ekstenzije, pa i one keratinske!

beauty hair 2013 05 summer hair 02beauty hair 2013 05 summer hair 02beauty hair 2013 05 summer hair 02beauty hair 2013 05 summer hair 02 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location