Username *
Password *
Remember Me

Maskara, ah maskara, jedna se rulji, druga nema volumena, treća se lijepi... kako izabrati pravu maskaru i dobro je nanijeti znaju cure iz Avona: javljaju 7 super savjeta koje svi možemo primijeniti.

 

 Avon True UltraVolume mascara 5 cr


1. Četkica je prevažna - prevelika četka može biti komplicirana, premala će otežati proces - a svakodnevni make-up najbolje su srednje velike četke, gustih čekinja s uskim vrhom. Takve četke dobro funkcioniraju sa svim oblicima oka i pružaju prirodnu šminku.


2. Ako želite da su vaše trepavice vizualno povećavaju oči, odaberite maskaru koja ima četku s razdvojenim sintetičkim čekinjama koje mogu točno premazati baš svaku trepavicu.

 
3. Ako želite dobiti rezultat prirodnih trepavica, nanesite maskaru na gornje trepavice cik-cak pokretima, počevši od dna trepavice s kretanjem prema vrhu. Bez nanošenja na donje trepavice.

 

nine by savannah miller cr


4. Za jače naglašene trepavice, prođite četkom i s gornje strane trepavica, ne samo donjom stranom. I naravno, pričekajte koji trenutak da se osuši, da se ne bi preslikalo na kapak – ali i to uvijek možete lako obrisati vatenim štapićima.


5. Ogledalo postavite ispod oka jer je lakše nanositi maskaru ako vam je pogled prema gore.


6. Maskaru treba nanijetu u 2, možda i 3 sloja ako želite jačinu, no prvo treba paziti da ne ostanu grudice, pričekati da se svaki sloj osuši.


7. U slučaj grudica, sa starom suhom četkicom možete ih pobrati s trepavica.

  

Avon True UltraVolume mascara 5 cr
Najnovija Avon true UltraVolume maskara nalazi se u Avonovom su katalogu po cijeni od 49,90kn (i s posebnom vaučer cijenom od 39,90kn)

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location