Username *
Password *
Remember Me

- Riccardo (Tisci, kreativni direktor, op.a.) mi je pričao o mirisima njegovog djetinjstva. Odrastanje uz čak osam sestara na njega je ostavilo snažan utjecaj, a jedna od esencija koju najviše pamti je puderasti miris njihovog make-upa – istaknuo je François Demachy, parfumer i kreator novog Givenchy mirisa Dahlia Noir.

sssss
François Demachy

- Cijela ta njegova priča o odrastanju uvelike je utjecala na stvaranje ovog, za nas vrlo posebnog parfema. Iako je središte priče ruža, kad pomirišete miris, na prvu vas podsjeća na miris ruža za usne. Riccardo je uspio naći divnu ravnotežu između muževnosti i ženstvenosti esencija, iako je Dahlia Noir pravi ženski miris - .

- U principu je stvaranje parfema komplicirani proces jer svi mi esencije tumačimo na osobni način, ovisno o kulturi, vrijednostima i iskustvu. Zato su strpljenje, razumijevanje i komunikacija, dok više ljudi radi na projektu, nezaobilazni - .

maria2

- Proces stvaranja mirisa trajao je oko nekoliko mjeseci. Radio sam s Riccardom i parfumerom Michelom Almayracom. Tema je bila crna boja, a glavni miris ruža. No, kako crna ruža ne postoji mi smo morali zamisliti i izmisliti kako bi ona mirisala na naš način. Svakako ga možemo nazvati misterioznim, ali i romantičnim, kakva je bila i heroina iz romana The Black Dahlia, Jamesa Ellroya - .

- Parfem je sredstvo zavođenja. Da nema žena, ne bi bilo ni parfema. Kad je riječ o Dahlii Noir, radi se o mirisu za kožu. Sadrži veće količine mošusa i drugih nota koje se lijepo razvijaju upravo na koži. Također naglašavaju prirodan miris, tako da uživanje u parfemu traje dulje.

miris23

- Eau de Parfum i Eau de Toilette se uvelike razlikuju. To nisu varijacije jednoga mirisa, jer imaju totalno različite formule - ne radi se samo o tome da je jedna nježnija, a druga konkretnija. Za mene je parfem više kao modni dodatak, nego samo miris kojeg nosimo. Ovdje EDT ima manje mošusa, ružine note su smirenije, jer formula mora biti laganija, za nošenje tijekom cijeloga dana - .

CIJENE::
30 ml, 363 kn
50 ml, 510 kn
75 ml, 633 kn

GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama od 3. rujna 2012.

miris234

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

divna bočica,nadam se da je i parfemčić u njemu još bolji *-*

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location