Username *
Password *
Remember Me

 

Haljine za Veliki dan isprobala je neki dan Caroline Hu, u društvu velikog bijelog medeka koji joj služi kao oslonac tijekom wedding priprema. Romantične, udobne forme i teksture potpisuje naš dizajner Ivan Alduk.

- Ova kolekcija je posebna po doista najfinijim tkaninama bogate teksture, a po prvi put smo se poigrali i teksturom perja koja daje poseban moment visoke mode i chic prizvuk svakoj mladenki. Vjenčanice s mojim potpisom su povrh svega moderne, bez kiča i tako prepoznatljiva Alduk potpisa. Karakteriziraju ih posebne 3D tkanine ručno vezene sitnim biserima i decentnim perjem, naglašena silueta i funkcionalnost osnova je Bridal kolekcije - izjavio je autor.

 

 AldukBridal ss2018 2


Nova kolekcija Alduk vjenčanica je već dostupna u dizajnerovom showroomu u centru Zagreba za isprobavanje i naručivanje, a prije dolaska je potrebno rezervirati termin na služeni broj ili putem web stranice www.alduk.hr. Vjenčanice se isključivo izrađuju prema mjerama klijentica uz mogućnost personalizacije i promjene sitnih detalja, a cijena im je od sedam do devet tisuća kuna.

Fotografija: Decker&Kutić
Model: Caroline Hu (Stella Models)
Kosa: Mijo Majhen
Make-up: Dajana Pajkić

 

 AldukBridal ss2018 2AldukBridal ss2018 2

AldukBridal ss2018 2AldukBridal ss2018 2AldukBridal ss2018 2AldukBridal ss2018 2AldukBridal ss2018 2AldukBridal ss2018 2

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location