10 godina salona ATELIER HAIR STUDIO // proširenje biznisa, nove beauty usluge i naglasak na dubinsku njegu kose

  Dijana Bednjički Plančak i njezin tim proslavili su novo otvorenje i proširenje njihove slavne frizerske beauty oaze u Petrinjskoj 28a.

  ATELIER HAIR STUDIO 165

  - Preselili smo se u novi lokal, a u starom smo prostoru, koji je tik do novog, proširili uslugu, tako da osim frizerskog djela sada imamo i medicinsku pedikuru, smart pedikuru, threading, masažu, maderoterapiju, depilaciju, lash lift, brow lift, ekstenzije trepavica, trajni lak – istaknula je Dijana.

  Bave se i njegom lica, imaju masaže lica, piling i dubinski tretmani s ampulama, rade s njemačkim brendom dr. Grandel.

  ATELIER HAIR STUDIO 115

  Dijana i Doris

  U poslu, odnosno kozmetičkom djelu biznisa je i njezina sestra Doris, a uzeli su i još jednu kozmetičarku i medicinsku pedikerku Anu. Sada je usluga kompletna – uz frizeraj, tu je i beauty studio za njegu kože, vrata do vrata.

  - Što se tiče frizeraja, moj tim zajedno posluje već dugo, ne mijenjamo stalno frizere, već imamo stalnu bazu stručnjaka. Marija je tu 8 godina, Matea 6, Keti je 4. Svima nam je najbitnije stanje kose, stoga nećemo raditi procese koji bi dodatno uništili stanje kose. Ja osobno uživam najviše u koloraciji i izradi svih tehnika pramenova, u tome zaista guštam – ispričala mi je Dijana.

  Kosu njeguju s Matrix i Biolage. U ovom su mjesecu uveli Redken njegu te time obogatili uslugu njege kose, a uzet će i njihovu ponudu koloracije.

  ATELIER HAIR STUDIO 166

  - U ovom sam poslu 20 godina, a kao Matrix edukator za Hrvatsku i Sloveniju radim već 8 godina, tako da sam prošla jako puno salona – priča Dijana.

   

   

  Rade sa svima – ženske, muške i dječje frizure, šišanja i oblikovanja kose.

  ATELIER HAIR STUDIO 13

  Klijentela su i, među ostalom, žene koje se friziraju na tjednoj bazi, a muškarci se obično uređuju svaka dva do tri tjedna.

  ATELIER HAIR STUDIO 1