Women's Week / od bundice do crvene haljine

  Zima je baš stylish: dame su na sinoćnji odlazak u kino i na izložbu izabrale bundice, dok je jedna pjevačka sivilo grada obojala žarkim crvenim i žutim tonovima: dizajnerice Loredana Bahorić i Aleksandra Dojčinović znaju da je krzno super hit, a pjevačka diva Sandra Bagarić da jarki tonovi ne izlaze iz mode…

  Aleksandra Dojcinovic cr

  Sinoć je u multipleksu CineStar u zagrebačkom Branimir Centru počelo zagrijavanje publike za ovogodišnju dodjelu Oscara: među uzvanicima se našla i Aleksandra Dojčinović, a za prigodu je izabrala super rokerske čizmice, bundicu i dvoslojnu plisiranu suknju.

   

  Loredana Bahoric

  Promocija knjige poezije Sonje Manojlović Dobri za sve, u kojoj možete pronaći i ilustracije Saše Šekoranje, sinoć je održana u zagrebačkoj Galeriji Šekoranja (Dežmanov prolaz 1). Promociji je prisustvovala i dizajnerica Loredana Bahorić, odjevena u vlastite kreacije prepoznatljivog stila, kojeg krase i avangardni nosivi detalji s naglaskom na tople inovativne materijale.


  Mara Bratos 1

  Tekstura koja podsjeća na krzno krasi i kaput poznate fotografkinje Mare Bratoš. Ravnu formu tamno-plavog kaputa ukrasila je širokim crnim remenom.

  SandraBagaric1 cr

  Sandra Bagarić voli minimalizam i jarke tonove: kad je forma jednostavna onda su tu crvena i žuta kako bi podigle kombinaciju. Sandra voli i kuhati, a njezin su izbor francuski lonci i poklopci Staub, napravljeni od lijevanog željeza.

  SandraBagaric6 cr

  Staub je glavni izbor mnogih renomiranih šefova kuhinja, uključujući i Paula Bocusea, šefa s tri Michelinove zvjezdice. Pored nabrojanih kvaliteta, ovo posuđe ima i zanimljiv dizajn, dolazi u bojama i raznim funny oblicima. Asortiman proizvoda obuhvaća kolekcije lonaca cocotte, ovalno posuđe, tave, grill tave te kompletne servise za ručanje i deserte. Možete ih nabaviti u zagrebačkom dućanu Sol i papar.