Hipi se vratio @ Love Love festival

  Cure su nosile lenonice (legendarne okrugle okvire, resice, traper i cvijeće u kosi: na Love Love festivalu koji se ovih dana održava na Zrću u klubu Noa, street-style je u znaku neodoljivog i ljeti nezaobilaznog hipi stila. Peace!

  PHO 7296

  Noa klub, domaćin festivala, kao da je probudio atmosferu Woodstocka: osim badića nose se svi oni mikro & traper krojevi koje ljeti obožavamo uz miris soli, kad je kosa opuštena i upetljana s cvijećem, ili sakrivena ispod slamnatog šešira, a boje su jače nego ikad. No, cure kombiniraju stilove, pa su hit ovih dana na Zrću i veliki zlatni ringovi, kao i topići cvjetnih motiva. Dečki radije nose cool surferski stil: kratke hlačice, po mogućnosti kupaće, jednostavne majice i velike šilterice.

  PHO 7201


  Preuređeni klub Noa svake večeri ugošćuje četiri tisuće mladih ljudi iz čitavog svijeta, s posebnim naglaskom na Veliku Britaniju. Situacija na već legendarnim after beach partijima nije nimalo drugačija, Noa je gotovo dvadeset i četiri sata dnevno u plamenu.
  U sklopu Love Love Beach festivala nastupili su Bears&Honey, NiCe7, Aldo Morro, Mony, a posebna se poslastica očekuje večeras, zadnji dan festivala, kada nastupa čuveni James Zabiela, DJ rezident najčuvenijeg kluba na svijetu, Space na Ibizi.

  PHO 7279PHO 7064PHO 7077PHO 7101PHO 7119PHO 7145PHO 7257PHO 7312PHO 7338