Andrein ljetni adut / majice Aldukice

  Aldukice su majice s ilustracijama poznatog dizajnera Ivana Alduka, poznatog po večernjim haljinama, koje je prva isprobala Andrea Andrassy. - Velika sam obožavateljica casual stila i majice s printom su mi vrlo često baza odjevne kombinacije. U aldukice sam se zaljubila na prvi pogled i vjerujem da će ta ljubav trajati jako dugo - izjavila je radio-voditeljica, komičarka i kolumnistica.

  aldukica3

  Bijela majica dolazi u tri varijante, a na ilustracijama su najpopularnije haljine iz Aldukovih kolekcija. Ovime je jednostavna majica dobila njegov pečat te je idealna za ljetne stilske varijante u kojima nikad nema previše bazičnih komada. - Zadnju limitiranu kolekciju majica s printom izbacili smo 2012. godine i od tada smo neprestano dobivali upite kada će neka nova kolekcija majica koju su naše klijentice u međuvremenu od milja prozvale aldukice, izjavio je dizajner Ivan Alduk.

  a2 cr

  - Sretan sam što danas predstavljamo novu generaciju aldukica i to s novim zaštitnim licem - Andreom Andrassy! Kao lijepa, mlada, duhovita i uspješna, Andrea je idealno lice za ovakav projekt. Smatram da se odlično snašla u ulozi modela i da svojim neopterećenim pristupom modi na najbolji način predstavlja taj omiljen komad odjeće koji nosimo svakodnevno - . Fotografije potpisuje Šime Eškinja.

  a4aldukica1aldukica2