Username *
Password *
Remember Me

Adidas Athletics predstavlja Z.N.E. Primeknit hoodicu namijenjenu sportašima koji su neprestano u pokretu i konstantno su na putu. Kako bi se fokusirali samo na ono što im je bitno, ova hoodica pruža ono što im je najpotrebnije: udobnost, lakoću, prozračnost i odjeću napravljenu od tkanine koja se ne gužva – objavio je danas svjetski sportski mega brend.

 

A Kerber
A. Kerber

 


Za Adidas Athletics Z.N.E. kampanju vrhunski sportaši Gareth Bale, Angelique Kerber i Hannah Bronfman pustili su kamere u svoj profesionalni život koji pokazuje kako su često u pokretu i do 36 sati između dva sportska događaja, pakiranja i putovanja. Destinacije se često mijenjaju, ali potrebe sportaša ostaju iste, a to su vrhunski dizajn kreiran za maksimalnu udobnost, ali i odjeća jednostavna za pakiranje za česta putovanja. Upravo zato nova je hoodica napravljena je od prozračnog Primeknit materijala s posebno dizajniranim rukavima koji pružaju dodatnu slobodu i lakoću pokreta.
Novu adidas Athletics Z.N.E. Primeknit hoodicu možete pronaći u odabranim Adidas shopovima po cijeni od 1.149 kn, dok donji dio kolekcije košta 749 kn.

 

A Kerber
G Bale

A Kerber

H Bronfman

A Kerber

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location