Username *
Password *
Remember Me

Simpatični brend Sugar Ants iz Vinkovaca donosi još jednu kolekciju majica sa simpatičnim crtežima, humorom, porukama i posebnim detaljima.

IMG 7315

Kolekcija s tri motiva potpuno se odmakla od geometriziranih životinja i jednostavnih linija te na organski pamuk vrhunske kvalitete prenijela puno složenije motive. Oni su vizualno jači, a i priče koje iza njih stoje su puno kompleksnije: djevojka okružena lemurima i knjigama, ledena pisaća mašina iz koje izlaze pingvini i društvo ljenjivaca koje „chilla“ u dnevnom boravku pokraj velikog portreta Sloth Monalise – objavio je danas sve poznatiji brend.

IMG 7315

Jedan od motiva je Djevojka koja je zaspala za stolom okružena simaptičnim lemurima. Ona predstavlja sve one koji su se barem jednom suočili s bilo kakvim strahom, anksioznošću, depresijom. Majica nosi i “skrivenu poruku” u obliku datuma (10/10) koji je svijetu poznat kao Dan mentalnog zdravlja – vele članovi Sugar Ants kreativnog tima. Kampanja je snimljena na Dunavu.

IMG 7315

 

Majice su izrađene od stopostotnog organskog pamuka, ugodne su za nositi, a krojevi su ovoga puta nešto drugačiji i uži.

 


Mislimo da je važno pokazati ljudima da teme kao što su mentalno zdravlje, ekološki problemi i kompleksnost prijateljstva, imaju svoje mjesto u modnoj industriji i da se zapravo jako dobro nadopunjuju.

sugrants

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location