Username *
Password *
Remember Me

Pozitivnim i kreativnim pristupom, izradom vlastitog sadržaja i suradnjom s raznim kreativcima, autori projekta Pasica kasica žele, uz poticanje udomljavanja, podsjetiti da napuštenim psima uvijek možemo pomoći. Tijekom cijele godine Pasica kasica prikuplja donacije namijenjene nizu udruga i volontera, koje možete pronaći na tri lokacije u centru Zagreba: Mali plac u Branimir centru, Daspas / Tri Frtalja u Tomašićevoj 5 i –Love, Ana. design studio u Dežmanovom prolazu 4. Pasica kasica kontinuirano pomaže i u traženju privremenih i stalnih domova za pse iz skloništa te umrežavanju udruga i volontera, a trenutno redovito surađuje s pet udruga.

Aspen foto Sanjin Kastelan ilustracija Ana Kovacic 3
Prva kampanja u nizu nastala je za Udrugu Indigo u suradnji s fotografom Sanjinom Kaštelanom i ilustratorima Ivanom Štrukelj (Tratinchica), Tenom Leticom, Ivanom Rubelj (Boubish), Anom Kovačić i Lukom Predragovićem (Maji Studio)

 

Također, u suradnji s partnerima Pasica kasica dio od prodaje svakog AromAntique prirodnog proizvoda za pse i malog modnog dodatka iz najnovije Daspas kolekcije proslijeđuje ravno u šape onih kojima to najviše treba. Prva kampanja u nizu nastala je za Udrugu Indigo u suradnji s fotografom Sanjinom Kaštelanom i ilustratorima Ivanom Štrukelj (Tratinchica), Tenom Leticom, Ivanom Rubelj (Boubish), Anom Kovačić i Lukom Predragovićem (Maji Studio).

Pasica kasica nastavit će započetu suradnju s ilustratorima, a planira i nove suradnje s dizajnerima, fotografima, animatorima i uličnim umjetnicima. Trenutno u suradnji s dizajnericom Anom Tevšić Nauković priprema novu kampanju za pse koji na privremenim smještajima čekaju svoj stalni dom.

 

 Aspen foto Sanjin Kastelan ilustracija Ana Kovacic 3

Ako želite pomoći njuškicama, a ne znate točno kako, evo dobrog načina. Sve od srca za napuštene šapice kojima to najviše treba možete ubaciti u Pasicu kasicu:
• svake srijede od 16 do 21 h na Malom placu u Branimir centru (Branimirova 29)
• ponedjeljkom i srijedom od 9 do 15:30 h, utorkom i četvrtkom od 13:30 do 20 h te subotom od 9
do 12 h u Daspas / Tri Frtalja (Tomašićeva 5)
• od utorka do petka od 13 do 20 h te u subotu od 10 do 14 h u –Love, Ana. design studio (Dežmanov
prolaz 4)
 Široko otvorenih šapa primaju se stare i nove stare zdjelice, ogrlice i vodilice i igračke, dekice , jastuci i pseći kaputići, hrana i nagradice, sredstva protiv nametnika i sve što može pomoći.
Za volontiranje, šetanje, privremeno ili stalno udomljenje možete pisati Pasici u Inbox na Facebooku ili na e-mail adresu pasicakasica @ gmail.com.

 Aspen foto Sanjin Kastelan ilustracija Ana Kovacic 3Aspen foto Sanjin Kastelan ilustracija Ana Kovacic 3

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location