Username *
Password *
Remember Me

Maratonski broj poslužio je kao inspiracija za ime – novi running store otvoren je jučer u zagrebačkoj Frankopanskoj i mjesto je za nove i iskusne trkače. U ponudi je masa tenisica vodećih trkačkih brendova kao što su Adidas, Asics, Mizuno, New Balance... A tu su i tajice, topovi, jakne i ostala oprema neophodna za ovu divnu vanjsku aktivnost.

42.2 2 cr


Ako te zanima u kojoj si formi, u dućanu se nalazi traka za trčanje, opremljena monitorima, koje će osoblju omogućiti uvid u tvoje tjelesne predispozicije. Nema frke ako se oznojiš, tu su tuš i svlačionica.

42.2 2 cr

Svi oni uvjerili su se kako je 42.2 Running Store sve, samo ne obična trgovina. Zamišljena kao svojevrsna zajednica svih ljubitelja trčanja, pruža 360o pristup koji uključuje cjelokupnu uslugu; vrhunski educirano osoblje koje po dolasku klijenata obavlja početno skeniranje, pruža korisne savjete, pomaže u odabiru odgovarajuće opreme, sve do savjeta u onoj crnoj, ali nezaobilaznoj strani sporta - rehabilitaciji nakon sportskih ozljeda. Uz tjedna predavanja vrhunskih sportaša i trenera, potpuno novu dimenziju trgovini dati će svjetski novitet – yoga za trkače. - Boris Šušković, osnivač 42.2 Running Store-a.

 

 42.2 2 cr

Strastvene trkačice - Matea Matošević i Ana Radišić

42.2 2 cr42.2 2 cr