Username *
Password *
Remember Me

David Beckham i Kevin Hart još jednom postaju zvijezde H&M kampanje: - beskrajno sam uživao u snimanju prve kampanje s Kevinom za H&M, jednostavno smo morali napraviti nastavak. Ovoga puta priču smo odveli još dalje. Nadam se da će se svima svidjeti, mi smo svakako uživali snimajući je – izjavio je Beckham. -  Sjajno je još jednom dobiti priliku pokazati svijetu ono što svi već zapravo znaju: da sam ja pravo nadahnuće za stil Davida Beckhama. U svemu kopira mene – u svom je simpatičnom stilu komentirao Kevin.

 BTS Modern Essentials 7

Nova kampanja prati Davida i Kevina na putovanju iz Los Angelesa u Las Vegas radi navodnog susreta sa sponzorima novog mjuzikla u Vegasu. David i Kevin za kampanju nose dvije kombinacije iz kolekcije: bomber jaknu s ovratnikom od umjetnog krzna koja se nosi uz dolčevitu i prugasti pulover.
Kampanju je i ovog puta režirao Fredrik Bond, zaslužan za posljednje dvije reklame Davida Beckhama za H&M. Snimljena je u okolici Los Angelesa u svibnju ove godine.
Kolekcija Modern Essentials selected by David Beckham za jesen/zimu 2016. bit će raspoloživa u svim H&M trgovinama s muškom odjećom i online od 29. rujna.

BTS Location Modern Essentials 1BTS Location Modern Essentials 3BTS Modern Essentials 2BTS Modern Essentials 3BTS Modern Essentials 6BTS Modern Essentials 8BTS Modern Essentials 9