Username *
Password *
Remember Me

Cure jure gradom u novoj kampanji Michaela Korsa – street style i ulična fotografija vlada svijetom, sve je ležernije nego u studiju, prirodnije… pa je i slavni američki dizajner odlučio plasirati The Walk foto-priču u tom stilu, s it curama u glavnoj ulozi. One su modne zvijezde i imaju specifičan stil: Solange Knowles, Nina Agdal, Soo Joo Park i grčka princeza Olympia. Njujorški Down Town poslužio je kao kulisa, a fotografiju potpisuje slavni street-style fotograf Tommy Ton. Modeli ove ulične foto-priče demonstriraju Michael Kors stil, no svaka sa svojim pečatom. Jedna je grunge, druga je čista klasika, treća glamurozna retro diva… - Moda je danas slavlje individualnog stila, istaknuo je Kors. – Obožavam promatrati kako se moja odjeća uklapa u nečiju garderobu - .

Soo-Joo-Park-Michael-Kors-Walk-Campaign-2016-2Nina-Agdal-Michael-Kors-Walk-Campaign-2016-1Nina-Agdal-Michael-Kors-Walk-Campaign-2016-3Princess-Olympia-Michael-Kors-Walk-CampaignPrincess-Olympia-Michael-Kors-Walk-Campaign1Solange-Knowles-Michael-Kors-Walk-Campaign-2016-1Solange-Knowles-Michael-Kors-Walk-Campaign-2016-2Solange-Knowles-Michael-Kors-Walk-Campaign-2016-3Soo-Joo-Park-Michael-Kors-Walk-Campaign-2016-1

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.