Username *
Password *
Remember Me

Bijela se kao stilska baza pojavljuje u niz kolekcija domaćih, ali i stranih brendova: tunika ima boho dojam, razigrana je eklektičnim nakitom, pamuk je perforiran, natikače su na srebrnoj strani, a tenisice imaju light efekt. Sve skupa idealno je za casual dane na odmoru ili usred vrućeg asfalta, tu i tamo okupanog velikim kapima kiše.

W JUNGLE PACK

Nike Running Jungle Pack inspirirana je svijetom dinamike i sporta. Tu su tenisice, majice, šilterice…

 


Angie Rose 2

Angie Rose, cruise kolekcija Roberta Severa, uskoro će biti predstavljena na Fashion.hr Cruise reviji  na zagrebačkom Platou Gradec.

 

IMG 3097

Uoči ljeta tri zadarska brenda – D' se:riz nakit, Becha design odjeće i ChicIB ujedinila su kreativne snage i napravile urbani look za dugo, toplo i uzbudljivo ljeto. Višnja Knežević, Božena Bratović Smolić i Ivana Bičanić predlažu kombinacije nosive u svakoj prilici – na jutarnjoj kavi, u šetnji tajnovitim gradskim ulicama kao i na ludom večernjem provodu na plaži.

IMG 3117
- D' se riz, uz riječni biser kao svoj zaštitni znak, za ljeto bira žarke i pastelne boje te mornarski uzorak. Becha kreacije inspirirane su tako čestom ljetnom kišom, a dizajnerica Božena Bratović Smolić u stvara obojene kišne kapi koje projicira na materijale u raznobojnom printu. Zakovice i resice glavni su detalji ChicIB kolekcije Ivane Bičanić koje uz elegantan izgled svakoj kreaciji dodaju i urbani izgled – objavile su autorice kreacija D' se:riz nakit, Becha design odjeće i ChicIB.
Foto: Josip Vukić, model: Donatella Marin.

IMG 3121

 

 

Guliver SS 16 gold 296 kn cr

Guliver natikače kombinacija su urbanog stila i ležernog morskog feelinga - dobro je znati da je tabanica od prave kože.

 

Guliver SS 16 silver 296 kn cr

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location