Username *
Password *
Remember Me

Trendovi se još jednom okreću sportu: njegovi postulati udobnosti i novih tehnologija u materijalima inspiracija su za urbane modele koji nam se smješe uoči proljeća. Sivi asfalt obožava cool modele oplemenjene jarkim bojama i srebrnim detaljima jer urbana je tenisica nešto sasvim posebno i često vizualno zabavnija od one koju nosimo kad se stvarno bavimo sportom. Iako su u posljednje vrijeme i te prave tenke ogledalo stila… Ipak, modeli za šetnju i zezanciju su oni čiji je dizajn izuzetno eklektičan a ponekad i uvjerljivo retro. Na primjer, Replay donosi tenisice Replica Scatto koje, ističu njihovi dizajneri, prate arhivsku priču ovog talijanskog brenda.

suvi-koponen-by-dan-martensen-for-vogue-spain-february-2016-1-620x803
Neka sasvim glamurozna trenirka - Suvi Koponen @ Vogue Brazil


- Capsule kolekcija ulazi u novu eru gdje je tradicionalna zanatska stručnost kombinirana s kreativnošću. Replay je ovom kolekcijom prikazao strast umijeća izrade kvalitetne obuće, spoj tradicionalnog i suvremenog s ciljem kreiranja ekskluzivne casual footwear linije – objavio je Replay. Tu su četiri linije: Suede, Full Leather, Avant-garde i Lycra 3D.

Replay Replica Scatto 1.31000 kn Woman 3
Replay Replica Scatto


Retro film ima i Skechers, brend koji postoji od 1992. godine, a danas najavljuju novu kolekciju i fokus upravo u sportu. Iako ih znamo uglavnom kao modele za šetnju, brend se sada želi pozicionirati kao jedan od lidera u ozbiljnom sportskom segmentu kao što su trčanje, treninzi… pa je čak bio i sponzor maratona u Los Angelesu. Uglavnom ističu kako je udobnost na prvom mjestu, retro dizajn daje poseban touch, a tehnologija koja čuva stopalo fiksiranim obećava pravilno izvođenje vježbi. U svakom slučaju izgledaju dobro i vjerojatno će se svidjeti urbanoj ekipi koja za šetnju bira – posebne modele s atraktivnim detaljima.

Skechers Sport 6 529 kn cr
Skechers


S gdje ih nositi? Naravno, uz cool trenirke kakve je za Vogue Spain isprobala Suvi Koponen, onu minimalističku odjeću koja se nosi voluminozno, koja podsjeća na čisti futurizam, na lagane haljine, a vunene veste pa čak i klasične kapute… Eklektično je ovdje dobra preporuka.

 

juice-28

Juicy Couture- za aktivne cure

Replay Replica Scatto 1.15000 kn Mansuvi-koponen-by-dan-martensen-for-vogue-spain-february-2016-3-620x803Skechers Sport 3  529 kn crsuvi-koponen-by-dan-martensen-for-vogue-spain-february-2016-7-620x803

Replay Replica Scatto 1.31000 kn Man

suvi-koponen-by-dan-martensen-for-vogue-spain-february-2016-2-620x793

Skechers Sport 7 599 kn cr

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location